Onze diensten

AMVM Advies is meer dan alleen een adviesbureau. Dat betekent concreet dat wij ook andere werkzaamheden uitvoeren dan advies over integrale veiligheid. Zo kun je bij AMVM Advies aankloppen voor ondersteunende werkzaamheden, opleiding van personeel en implementatie van processen. Wij gaan bij voorkeur samen met onze opdrachtgever op zoek naar de beste passende oplossing.

Advies

AMVM adviseert over integrale veiligheid. Van advies op het gebied van brandveiligheid, arbeidsveiligheid, kwaliteitsmanagement en milieu tot praktisch advies over machineveiligheid. Onze professionals gaan graag in gesprek om te bepalen welke aanpak het beste bij de wensen past,

Ondersteuning

Naast adviseren ondersteunt AMVM bij projecten. Afhankelijk van jullie behoeftes bepalen we de frequentie en intensiviteit. Heb je bijvoorbeeld hulp nodig bij een ISO implementatie, VCA traject of vergunningverlening? Neem dan gerust contact op!

Opleiding

Is er binnen de organisatie behoefte aan meer kennis op het gebied van integrale veiligheid? Wij helpen graag met het verbreden van kennis op het gebied van veiligheid, milieu of organisatie.

Interim

Kom je handen tekort of is de organisatie te klein voor een vaste veiligheidsprofessional? De professionals van AMVM helpen bij onder andere het opzetten van een kwaliteitssysteem of veiligheidssysteem. Wij nemen graag zorg en werk uit handen.