WIE ZIJN WIJ?

Werken bij AMVM Advies?

De actuele vacatures binnen AMVM Advies zijn te vinden onder: https://amvm.nl/vacatures/ 

Teamleden

Bertwin van de Koevering
Milieu- en veiligheidskundige

Bertwin van de Koevering is met zo’n 25 jaar ervaring op het gebied van Arbo, Kwaliteit, Milieu en Veiligheid een echte autoriteit op dit vlak. Voor diverse grote en kleine aannemers, gemeenten en Rijkswaterstaat heeft hij zich als integrale veiligheidscoördinator, toetser en manager beziggehouden met het optimaliseren en toetsen van voorgenoemde aspecten op projecten en processen. Bertwin werkt mensgericht en is uitermate goed in staat om heldere en duidelijke uitleg te geven. Hierdoor weet hij altijd de meest veilige en gewenste situatie voor zowel opdrachtgever als opdrachtnemer op het project of op de werkvloer te creëren. Bertwin is resultaatgericht, daadkrachtig, integer, resultaat- en klantgericht en een prettige, evenwichtige persoon om mee samen te werken. Daarnaast beschikt hij over een goed inlevend vermogen en is hij in staat om zowel middels een helikopterview als op detailniveau naar de materie te kijken.

bertwin@amvm.nl
0629079955

Anja van de Koevering – Blommers
Office- en casemanager

Anja van de Koevering – Blommers heeft jaren een eigen organisatie gehad met betrekking tot dierenverzorging en benodigdheden. Hierbij heeft zij zich bewezen als een administratieve duizendpoot en weet zij hoe men een bedrijf intern moet organiseren. Zij is in 2010 bij AMVM Advies gekomen als officemanager waarna zij in 2013 doorgegroeid is als casemanager. Naast haar administratieve taken verzorgt zij tevens de verzuimbegeleiding bij bedrijven en stuurt zij bedrijfsartsen aan in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.

anja@amvm.nl
0646201640

Gijs Laurijsen
Hoger Veiligheidskundige (HVK)/ Adviseur Integrale Veiligheid

Gijs Laurijsen heeft ervaring op het gebied van integrale veiligheid en kwaliteit. Voor diverse grote en kleine bedrijven en organisaties als Rijkswaterstaat heeft hij zich als adviseur integrale veiligheid beziggehouden met het optimaliseren en toetsen van voorgenoemde aspecten op projecten en processen. Gijs werkt mensgericht en is in staat om heldere en duidelijke uitleg te geven, waardoor hij altijd een goede veiligheidscultuur voor zowel opdrachtgever als opdrachtnemer op de werkvloer creëert. Gijs is resultaatgericht, sociaal, behulpzaam, resultaat- en klantgericht en een prettige persoon om mee samen te werken. Daarnaast beschikt hij over een goed inlevend vermogen en is hij in staat om zowel middels een integrale aanpak als op detailniveau naar de materie te kijken.

gijs@amvm.nl
0625463789

Ties Reijne
Adviseur Integrale Veiligheid

Ties Reijne heeft ervaring op het gebied van integrale veiligheid, brandveiligheid/BHV en risicomanagement. Voor grote zorgorganisaties heeft hij zich bezig gehouden met het in kaart brengen en verbeteren van voor genoemde aspecten. Ties is sociaal en heeft een analytische manier van werken. Hierdoor maakt hij makkelijk contact met mensen en kan hij met een kritische houding naar een veiligheidsprobleem of -vraagstuk kijken.Ties is resultaatgericht, besluitvaardig, integer, risico bewust, accuraat en een prettige, humoristisch persoon om mee samen te werken. Daarnaast beschikt hij over een goed inlevend vermogen is hij in staat om zowel middels een helikopterview als op detailniveau naar de materie te kijken.

ties@amvm.nl
0611804038

Frans Kraak
Bedrijfsarts

Frans Kraak is een geregistreerd bedrijfsarts die vele jaren ervaring heeft in tal van organisaties. Frans is van mening dat bij ziekte vrijwel altijd benutbare mogelijkheden zijn om te re-integreren in de arbeidswereld.

0168-852252

Johan van der Avert
Arbeidshygiënist

Johan van der Avert is een geregistreerd arbeidshygiënist die ervaring heeft met het begeleiden, uitvoeren en toetsten van RI&E’s, werkplekonderzoeken en blootstellingsonderzoeken naar chemische, biologische en fysische agentia.

0168-852252