KAM specialist

Een KAM-specialist is verantwoordelijk voor de arbeidsomstandigheden, kwaliteit en milieuvriendelijk handelen binnen een organisatie. KAM staat dan ook voor Kwaliteit, Arbeidsomstandigheden en Milieu. Deze specialisten helpen je om verantwoord te (blijven) ondernemen en zorgen er tegelijkertijd voor dat je voldoet aan alle wet- en regelgeving op deze vlakken. Het aanstellen van een KAM-coördinator of specialist heeft veel voordelen, waarvan de belangrijkste is dat je up-to-date blijft op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Eventuele kansen en risico’s worden snel gesignaleerd en daarop kunnen verbeterplannen worden ontwikkeld.

KAM-specialist inhuren

Met de inzet van een KAM specialist van AMVM ben je verzekerd van een professionele invulling van alle KAM-taken binnen de organisatie of een project. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de opzet, invoering en onderhoud van een managementsysteem, KAM-beleid, projectbegeleiding, onderzoek van en advies over complexe KAM-vraagstukken of tijdelijke invulling van functies (zowel op uitvoerend als managementniveau).

Onze KAM-coördinatoren, KAM-managers en KAM-adviseurs zijn KAM-specialisten met jarenlange en brede praktijkervaring op het gebied van kwaliteitsmanagement, arbo management en milieumanagement. Zij beschikken over ruime ervaring in sectoren zoals de gezondheidszorg, (non)profit sector en zakelijke dienstverlening. KAM-specialisten zijn praktisch ingesteld en hanteren een daadkrachtige en resultaatgerichte aanpak. Zij zijn in staat op zowel operationeel als beleidsmatig niveau te opereren. Zij zijn in te huren voor bepaalde of onbepaalde tijd, fulltime of parttime en op iedere locatie in Nederland.

Professionele KAM-specialisten

Met de tijdelijke inzet van AMVM ben je verzekerd van een professionele invulling van je behoeften op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Onze KAM-specialisten begrijpen snel hoe een organisatie werkt, waar het over gaat, wat een organisatie drijft en hoe bedrijfskundige processen in elkaar steken. Hierdoor kunnen onze specialisten direct aan de slag en zijn zij in staat gelijk input te leveren voor het borgen van de vereiste wet- en regelgeving.